mr. R.J. (Ronald) de Nekker

mr. R.J. (Ronald) de Nekker

Advocaat agrarisch recht, algemeen civiel recht, arbeidsrecht, bestuursrecht, economische delicten, huurrecht, incasso en ondernemingsrecht

M. (06) 13 66 77 41

T. (0561) 61 39 33

denekker@omnydevries.nl

Profiel

Een advocaat die hard werkt, de juiste mentaliteit bezit, oplossingsgericht denkt en een sterke affiniteit heeft met de agrarische sector, zo is Ronald het beste te omschrijven. 

Ronald de Nekker is sinds 1 augustus 2017 verbonden als advocaat aan Omny De Vries Advocaten. De cliëntenkring van Ronald bestaat naast particulieren veelal uit agrarische ondernemers. De kennis en ervaringen vanuit de agrarische wereld maken Ronald dan ook een volwaardig gesprekspartner op het gebied van agrarisch recht.

Agrarisch (bestuurs-)recht

Ronald houdt zich voornamelijk bezig met agrarische geschillen. Hieronder vallen onder meer bezwaarschriften en beroepsprocedures tegen de overheid, waaronder bestuurlijke boetes en randvoorwaardenkortingen en kwesties inzake pachtzaken en maatschapsgeschillen. 

Algemeen civiel

Naast werkzaamheden op het agrarische vlak houdt Ronald zich ook bezig met het huurrecht, arbeidsrecht en het algemeen civiele recht. Hierbij staat hij vele cliënten bij met uiteenlopende juridische geschillen. Hierbij kan worden gedacht aan vaststellingsovereenkomsten, de beëindiging van een arbeidsovereenkomst en huurgeschillen.

Als u vragen heeft die zien op een van de omschreven onderwerpen, dan kunt u contact opnemen met mr. Ronald de Nekker. 

Nevenfuncties
  • Lid Jonge Balie Friesland