mr. S. (Sascha) Vaupell

mr. S. (Sascha) Vaupell

Advocaat personen- en familierecht, echtscheiding, alimentatie, omgang, gezag en OTS

M. (06) 17 19 62 96

T. (0561) 61 39 33

familierecht@omnydevries.nl

Profiel

Sascha is sinds 2007 advocaat. Zij studeerde rechten aan de Rijks Universiteit te Groningen en voltooide die studie in 5 jaar. Sascha Vaupell is gespecialiseerd op het terrein van het familierecht. Zij adviseert ondernemers zowel als particulieren op vele rechtsgebieden binnen het familierecht, zoals echtscheidingen, ontbinding geregistreerd partnerschap, kinderbijdrages (kinderalimentatie), gezag en omgangskwesties. Daarnaast kan er een beroep op haar gedaan worden met een vraag over een naamswijziging, adoptie, verdeling van de boedel etc. Hoewel haar beroepshouding erop gericht is om procedures zoveel mogelijk te voorkomen, neemt dat niet weg dat zij over zeer ruime ervaring in de procespraktijk beschikt en procedures gaat zij dan ook niet uit de weg indien deze onvermijdelijk zijn.

Naast het beroep van advocaat bekleedt Sascha een aantal nevenfuncties als lid van de klachtencommissie van ziekenhuis De Tjongerschans en is zij lid van het bestuur geweest van woningstichting Accolade te Heerenveen. In haar privéleven heeft zij meerdere hobby's, waaronder tennis en lezen van boeken.

Sascha staat altijd voor haar cliënten klaar en zij kunnen haar dan ook nagenoeg altijd bereiken, eventueel via haar rechterhand mevrouw Christine van den Berg.

Rechtsgebiedenregister

Mr. S. Vaupell heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen-, familie- en jeugdrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten twintig opleidingspunten te behalen op het geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nevenfuncties
  • Lid lokale Raad Accolade Heerenveen
  • Lid klachtencommissie Ziekenhuis Tjongerschans te Heerenveen