mr. E.H. (Eerde) de Vries

mr. E.H. (Eerde) de Vries

I.v.m. de corona voorzorgsmaatregelen in hoofdzaak per e-mail en telefoon bereikbaar. Advocaat ondernemingsrecht, faillissementsrecht, overeenkomstenrecht, schadevergoeding/incasso, arbeidsrecht en erfrecht.

M. (06) 22 38 31 17

T. (0561) 617289

devries@omnydevries.nl

KVK nr. 82459940

BTW nr. NL003694806B68

Profiel
Uw wegwijzer in het juridisch doolhof

Sinds 1983 is Eerde de Vries advocaat in Wolvega. Honkvast en daardoor goed ingeburgerd in de plaatselijke samenleving. Door de jaren heen is hij zich vooral gaan toeleggen op de advisering van zakelijke klanten. Steeds minder vanuit een soort dokter-patiënt verhouding, en steeds meer als een gelijkwaardige gesprekspartner van de ondernemer. 

Brainstormend en klankbordend een oplossing zoekend, zo werkt Eerde graag. De ondernemer weet meer van ondernemen, hij weet meer van de juridische aspecten rondom het ondernemen. Nog iedere dag leert hij van zijn klanten. Dat maakt zijn werk zo leuk en altijd weer verrassend. Met veel klanten heeft hij een vertrouwensrelatie opgebouwd en is hij de ‘huisadvocaat’ geworden. 

Toch beperkt Eerde de Vries zich niet tot de zakelijke markt. Met evenveel passie en betrokkenheid staat hij particulieren bij die verstrikt zijn geraakt in het juridisch woud, een arbeidsgeschil hebben, in financiële problemen zijn geraakt of gewoon een grensconflict hebben met hun buren. Ook dan is een vertrouwelijke, persoonlijke relatie belangrijk.

Steeds staat het belang van de klant voorop. Dat begint met de vragen: “Is de klant bij mij bij het goede adres?” “Heb ik de expertise in huis die hier nodig is?” Gelukkig is dat bij Eerde vaak het geval en zo niet dan huurt hij die in overleg met de klant in of verwijst hij de klant naar een deskundiger collega en soms zelf naar een andere discipline. Uiteindelijk moet de klant goed geholpen worden. Natuurlijk zorgt Eerde er ook voor zelf steeds te blijven leren en bij te blijven. Dat doet hij onder andere door middel van zijn nevenfuncties, met verplichte cursussen en ook als faillissementscurator doet Eerde de Vries veel ervaringen op waar zijn cliënten van kunnen meeprofiteren. 

Sinds 2003 is Ingrid Bekkema werkzaam voor Eerde de Vries als zijn juridisch secretaresse en faillissementsmedewerker. 

Nevenfuncties
  • Lid Raad van Discipline Arnhem/Leeuwarden
  • Lid raad van toezicht Bibliotheek Zuid-Oost Fryslan
  • Bestuurslid Bedrijvenverzamelgebouw
  • Voorzitter Stichting Dorpshuis De Hoeve